• De eerste thuiswedstrijd in het nieuwe jaar speelden wij dames tegen Nautilus uit Amstelveen, een team dat dit jaar voor het eerst meedoet (wij zijn natuurlijk al ervaren rotten...) aan vrijdagavondcompetitie. Het was een kille en wat vochtige avond waardoor er niet zoveel toeschouwers waren. Maar diegenen die er wel waren kunnen getuigen van een historische avond. Vanaf het aanvangssignaal van scheidsrechter Siem gingen de dames van Nederhorst vol op de aanval. De tegenstander werd op de eigen helft vastgezet. Binnen twee minuten stonden we al 1-0 voor na een uitstekende aanval. Zo snel scoren was ons nog niet eerder gelukt! Met de gedachte dat er meer in zit werd de strijd voortgezet en de oefeningen van de training in praktijk gebracht. Er werden wissels gelopen, ballen werden goed in de diepte gespeeld, en steeds 2 of 3 dames rond het doel om de voorzet af te ronden. Al snel viel de 2-0 en ook de 3-0. Het ene doelpunt nog mooier dan her andere. Het was dat de keepster van de tegenpartij nog heel wat ballen met kunst en vliegwerk uit het doel wist te ranselen, anders had het een monsteruitslag geworden. Nautilus probeerde wel zich onder de druk uit te vechten, maar Nederhorst was simpelweg te goed. De ruststand was 4-0. Wat een luxe!

    De tweede helft bracht meer van hetzelfde: veel druk op de tegenstander. De dames van Nederhorst hielden goed overzicht en vonden steeds de vrije vrouw met schitterende passes. Het was genieten. Het werd 5-0 en 6-0, 7-0 en zelfs 8-0! Ongelofelijk! En kort voor tijd wist Nautilus eindelijk een schot op ons doel te lossen, zodat onze keepster toch nog een redding moest verrichten....

    Wat een wedstrijd, wat een team!

    En de derde helft? Barman Roy had de drankjes al klaar staan en daarna kon het feest beginnen met zang en dans. En de tegenstander deed vrolijk mee!