• Lenteborrel 2019
  • Op donderdag 4 april j.l. vond al weer de 6e editie van de Lenteborrel plaats. Dit gezamenlijke initiatief van Stichting Voetbalcomplex Nederhorst (SVN) en Voetbal Vereniging (VVN), als blijk van waardering aan alle sponsoren voor hun betrokkenheid en loyaliteit, werd wederom goed bezocht.

    Om 18.30 uur werden de sponsoren ontvangen en kon men gelijk kennis maken met het “walking-diner” van cateraar Sonah. Een zeer smaakvol ontvangst. Omstreeks 20.00 uur werden alle sponsoren welkom geheten door Rin van de Molen (voorzitter SVN) waarbij hij eens te meer benadrukte hoe belangrijk sponsoren zijn voor de continuïteit van de vereniging, Aansluitend introduceerde hij Angelique van Riet; de gastspreker van de avond. Haar lezing/presentatie ging over “zakelijk flirten”. Een onderwerp waar veel toehoorders maar eens goed voor gingen zitten.

    Op geheel eigen wijze maakte zij al snel duidelijk dat het vanavond een andere kant op ging dan een aantal wellicht dachten…. Échte verbinding maken daar draait het om bij zakelijk flirten. Verbinding op basis van feiten en oprechte interesse waarbij verbaal en non-verbaal consistent dienen te zijn. Zeer herkenbare en soms zelfs confronterende voorbeelden kwamen daarbij aan te pas wat zeker ook lachwekkende momenten opleverde in de zaal. Al met al dus een zeer leerzame lezing/presentatie. Na de lezing was er nog tijd voor een gezellige netwerkborrel. Muziek van het Duo Carbo en een overheerlijke bonbon van “Ondernemer van het jaar” Mats Smit paste daar prima bij.

    Uiteraard bedanken wij iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de organisatie van deze Lenteborrel.