• Aftrap voetbalplaatjesactie

  Maandag 6-mei vond de aftrap van de voetbalplaatjesactie plaats voor de leiders van alle VVN teams, om ze te informeren over de geweldige voetbalplaatjesactie die op 23 september van start gaat bij de AH Nederhorst den Berg. Nee, geen Ajax of Vitesse, maar de eigen spelers van VVN zijn nu de helden van het album! Alle voetbalteams van Nederhorst komen erin, inclusief de seniorenelftallen! En iedere speler krijgt zijn eigen gepersonaliseerde plaatjesalbum! Zaterdag 18 mei en zondag 26 mei vindt de fotoshoot plaats; de leiders van alle teams zullen iedereen informeren middels een infoblad dat aan hen is verstrekt. Het gaat ongetwijfeld een geweldige actie worden!

 • Adverteren in het voetbalplaatjesalbum

  Wilt u sponsor van deze prachtige actie worden? En zichtbaar zijn voor vrijwel elke inwoner van Nederhorst den Berg? Adverteer dan in het plaatjesalbum dat op 23 September as. aan alle ca 350 spelers en leiders wordt uitgereikt. Gedurende 8 weken zullen voetbalplaatjes bij Albert Heijn-boodschappen worden verstrekt. Een unieke mogelijkheid voor sponsoring. Er zijn 4 advertentiepagina's in het album, dus wees er snel bij!

  Tarieven

  Hele pagina 1/1 A4                         500 Euro

  Halve pagina 1/2 A4                       250 Euro

  Meer informatie en reservering: mail naar sponsoring@vvnederhorst.org

 • AVG toestemming

  Klik op de onderstaande link om toestemmming te geven voor gebruik van de foto voor het album, voor uzelf of voor uw kind.

  Vergeet niet de bevestigingsmail die u na invullen ontvangt, terug te sturen!!

  AVG