• Vandaag Nederhorst JO8-2 tegen DOB JO8-1 op het programma. Nederhorst JO8-2 ongeslagen in het nieuwe jaar en kan vandaag kampioen worden bij winst. Nederhorst JO8-2 moet dit echter doen zonder Jayden en Rik. Laatstgenoemde is op vakantie en eerstgenoemde is gelukkig wel aanwezig, maar is vorige week geblesseerd geraakt. Hopelijk een voorspoedig en een goed herstel.

  De wedstrijd begint om 12.00 uur en sommige spelers vinden het spannend. Zo heeft Floortje (de tank) buikpijn in de ochtend. Later tijdens wedstrijd is dit niet terug te zien.

  De wedstrijd start, waarbij de bezoekers aan de aftrap mogen beginnen. Al na één minuut heeft Nederhorst een hoekschop die door Bram genomen wordt. Terwijl DOB aan het slapen is, schiet Bram de bal mooi hoog in het doel 1-0.
  Twee minuten later kapt Lennon mooi een man voorbij en schiet hard de 2-0 binnen.
  Milan die op doel staat hoeft slechts enkele reddingen te verrichten.
  Na de eerste 10 minuten wordt er aan beide kanten gewisseld. DOB zet een 7de speler in het veld op verzoek van Nederhorst.
  DOB start goed na de onderbreking en scoort een mooi doelpunt 2-1. De bal was niet te houden voor keeper Lennon.
  Gelukkig gaan de koppies niet omlaag en maakt Bart via de binnenkant van de paal de 3-1. Bram krijgt iets later een kans, maar de bal wordt tegen gehouden door goed keeperswerk van DOB. Gelukkig schiet de oplettende Bart de rebound binnen 4-1. De overwinning is zo goed als zeker binnen.
  Na de 4-1 volgen er diverse kansen voor Nederhorst. Een bal van Kick gaat net langs het doel en de inzet van Floortje wordt door de keeper tegengehouden. Joselin en Milan onderbreken de aanvallen van DOB. Jamie houdt het vervolgens achterin dicht, waardoor de keeper Bart niet veel te doen heeft. Vlak voor rust schiet Bram de 5-1 binnen.
  Na de rust is het Jamie die de 6-1 binnen schiet, na een mooie onderschepping en dribbel van Milan. Kick schiet even later nogmaals langs het doel. Het is Jamie die de 7-1 binnen schiet.
  Floortje schiet bij een 1 tegen 1 situatie de 8-1 binnen. DOB heeft een hoekschop die gevaarlijk wordt, maar door een goede onderschepping van Joselin wordt er niet gescoord door DOB. Lennon passeert een man voorbij en scoort de 9-1.
  Ondertussen staat DOB met 8 spelers. Ondanks de 9-1 voorsprong neemt Nederhorst JO8-2 geen gas terug. Kick schiet de 10-1 binnen met een hard schot en iets later scoort Kick wederom 11-1. Vlak voor tijd passeert een DOB speler twee spelers van Nederhorst en scoort met een goed geplaatst schot. 11-2.

  De kampioenen ontvingen na de penalty’s bloemen gesponsord door bloemist Lydi. Vervolgens kregen ze een medaille uitgereikt en een heerlijk patatje van de club. Gefeliciteerd JO8-2!