• Zaterdag 31 augustus begon het seizoen voor de JO15-1 met een bekerwedstrijd uit bij Victoria, de grote vereniging uit Hilversum met vele 15-teams.

VVN JO15-1 moest het opnemen tegen de JO15-2 van Victoria die 1e klasse speelt ofwel een zeer lastige opgave. Dit ook omdat wij als team pas 1x hadden getraind.

Maar hoe mooi verliep de wedstrijd! Op het midden van de eerste helft was het Daimy Dijkstra die met een afstandsschot van 40 meter de grote keeper van Victoria verschalkte die te ver voor zijn goal stond. Daarvoor al meerdere aanvallen via Tyron Zaalman en Siem Dalmulder.

Kort na deze prachtige goal van Daimy herhaalde dit zich op bijna dezelfde wijze, weer was het Daimy die de 0-2 maakte met een bekeken afstandsschot.

Voor de rust werd het zelfs nog mooier, na een flitsende counter op links van Siem gaf deze bekeken voor op maat aan Tyron die voor de goal prachtig in de rechterhoek de 0-3 maakte.

Wat een weelde! Omdat de zon flink stond te burnen en het TEAM een enorme inzet had getoond, spraken we af dat we in de tweede helft wat rustiger aan gingen doen en met een wat meer countertactiek gingen spelen.

Dit was even wennen en we gaan de komende tijd derhalve volop aan de conditie werken 😉

Wat waren er nog een mooie kansen in de tweede helft! Edward Visser die een vrije trap prachtig in de hoek plaatste welke de keeper nog net kon pareren, Sil Janmaat die de corner vervolgens prachtig maakte waarna spits Milan Pool bijna doel trof. Een schitterende steekbal van Milan op Tyron die de bal net naast zag rollen.

Het werd tussendoor nog 1-3 en 2-3 waardoor we nog even aan de bak moesten. Maar ondanks dat de scheidsrechter 5 minuten liet doorspelen, trok het team de overwinning over de streep: 2-3

Wat een prachtige reddingen van keeper Bas Wenneker, de verdediging stond als een huis met Edward Visser en Ties Janmaat (wat een kerel!) heersend centraal en Menno Griffioen (wat een bikkel!) en Jort Maters (geknokt man!) op de backs, een middenveld met technicus Lodewijk Sorber/Sil Janmaat (cornerspecialist), linkspoot Roy Bolding (nummer 14 😉 ) en topper Daimy Dijkstra op “nummer 6”. En wat een aanval: Milan Pool als meedogenloze spits en de razendsnelle vleugelspelers Tyron Zaalman en Siem Dalmulder. Dank aan gastspeler Luuk Galesloot voor het complementeren van het team als gastspeler en het vele bikkelen!

Complimenten voor de enorme inzet, we hebben genoten van jullie!

Dank ook voor deze prachtige match aan de trainersstaf Steven Stijvers als hoofdcoach/ meesterbrein en Marco Snel en Lars Huussen als trainers.

We gaan er een prachtig seizoen 2019-2020 met elkaar van maken.