• Op veler verzoek organiseren wij op 7 maart 2023 om 20 uur een informatieavond voor de assistent scheidsrechter, in de volksmond nog vaak de grensrechter genoemd.

  Een avond voor iedere, maar met name de beginnende assistent. We geven uitleg over wat deze functie inhoudt en hoe je te werk gaat, geven voorbeelden en laten diverse filmpjes zien.

  Daarnaast kan je tijdens deze interactieve avond vragen stellen en van gedachten wisselen met collega assistenten over bijvoorbeeld bijzondere situaties of andere momenten die je hebt meegemaakt.

  Heb je dit nog nooit gedaan, maar denk je er wel eens over na om dit te gaan doen? Dan zoeken we jou! Ons doel is om de beginnende assistent op weg te helpen en te ondersteunen in deze prachtige rol.

  Ben jij een doorgewinterde assistent met veel ervaring? Ook dan ben je van harte welkom om jouw ervaringen met ons te delen.

  De avond zal worden gepresenteerd door oud scheidsrechter van onze club: Cock van Mer.

  Inschrijven voor deze avond kan door een mail te sturen naar commissievoetbalzaken@vvnederhorst.org of door te klikken op onderstaande knop.

 • Klik hier om je in te schrijven