• Het VVN Multinal Voetbal Event zit er weer op, twee prachtig mooie, dagen, voor elk wat wils!

  Mede bepaald door het prachtige weer, deze editie zelfs iets te heet, maar dank aan onze de brandweer mannen met brandspuit, zij zorgden voor enige verkoeling. Het 1e deel van het voetbalprogramma stond op de vrijdagavond gepland van 18.30 tot 20.30 uur. Aansluitend een geweldig feest, geheel in Ibiza style, palmbomen, bamboe bar en bamboe sta/zit tafels zorgden voor een mediterraan sfeertje, hierop werd goed ingespeeld door dj Aux Tha Masterfader, al snel stond de discovloer vol met enthousiastelingen.

  De zaterdagochtend volop in het teken van de jeugd; springkussen, met dank aan Kidswereld voor het belangeloos ter beschikking stellen, de Knutselkantine voor de allerkleinsten en het FIFA 19 toernooi op de Playstation 4. Dit spannende game festijn werd gewonnen door Storm Hencken met als blije 2e en 3e prijs winnaars Sam de Haan en Edward Visser. Zij gingen alle drie met een mooie beker naar huis.

  De zaterdag volop voetbal in de verschillende poules met in de finale om de Multinal Bokaal nieuwkomer team Vos tegen team De Hekkensluiters, door met 3-2 winnen ging team Vos met de wisselbeker en een fles Champagne naar huis. In de recreanten- en dames poule werden de respectievelijke winnaars Sportcafé De Blijk en Gebr. Dalmulder Infra. Ook zij kregen een fraaie beker uitgereikt.De overige teams deelden mee in de prijzen door middel van een tombola. De hoofdprijs, een tegoedbon voor een dag gebruik van een sloep, beschikbaar gesteld door het Boothuys, voor 8 personen inclusief een rijk gevulde picknick mand, werd gewonnen door de mannen van Smit’s Delicious. Alle prijzen zijn door een groot deel van de Bergse middenstand en enkele ondernemers van buitenaf ter beschikking gesteld, waarvoor natuurlijk onze hartelijke dank. Dank eveneens aan Lithos Bouw en Ontwikkeling voor het wederom sponsoren van de gratis ijsjes van IJsboerderij De Willigen! Speciale dank gaat uit naar onze hoofdsponsor De Multinal Group B.V. , door hun bijdrage zijn wij elk jaar weer in staat het Voetbal Event iets meer dan alleen voetbal te bieden.

  De goed verzorgde BBQ, de tropische cocktails van The Fabulous Cocktail Shakers, de Desperado’s, sangria, het plein met de relaxte zitzakken waarop lekker werd gehangen, omlijst door de chille muziek van DJ Ray; dit alles heeft er zeker aan toe bijgedragen dat ons Voetbal Event weer zo'n succes is geweest. Met als klapstuk van de dag het giga grote LED scherm waar nog door veel belangstellenden de WK dames wedstrijd Nederland-Italië kon worden gevolgd.

  Zoals al zo vaak gememoreerd??????????. een zo groot toernooi als het onze kan natuurlijk alleen maar echt slagen dankzij de hulp van héél veel vrijwilligers, zonder hen zou dit allemaal niet mogelijk zijn, 2 dagen keihard gewerkt, allemaal ontzettend bedankt voor jullie inzet. Tot volgend jaar!!

 • Klik hier voor de fotorapportage