• GEWELDIG NIEUWS: Schrijf je in en win met je team een vakantie in Haus Tauplitz πŸ”

  Het is bijna zover! πŸŽ‰ Op 1 en 2 juli 2022 organiseren wij het VVN Najade Resort Voetbal Event. Heb jij je team(s) al ingeschreven? Zo niet? Doe dat dan nu via: https://forms.gle/NkpTZiff2ViCPcxm9 🀩

  Heel bijzonder, alle deelnemende teams maken kans op de hoofdprijs: Een week lang naar Haus Tauplitz in Oostenrijk, uiteraard op basis van beschikbaarheid. We zijn supertrots en blij dat we deze geweldige prijs mogen aanbieden aan de winnaar van onze grote tombola!!

  Op vrijdag 1 juli steken wij in de namiddag de BBQ aan, is er de aftrap van de eerste voetbalwedstrijden en barst na het laatste fluitsignaal een knallende feestavond los met muziek van Kickflip!

  Op zaterdagmorgen zetten we de voetbalstrijd voor de VVN Najade Resort wisseltrofee voort. De resterende wedstrijden in de verschillende poules worden die dag verder gespeeld met in de namiddag de finale en uiteraard de verloting van onze top prijs: Een vakantie naar Haus Tauplitz!

  De ochtend staat in het teken van de jeugd. Het luchtkussen staat klaar voor gebruik voor de allerkleinsten en kan er ook naar hartenlust geknutseld en geschminkt worden onder leiding van "De Spotjes"

  Voor de oudere jeugd (8 t/m 15 jaar jongens en meisjes) is er het FIFA 22 Gaming Toernooi. Wie wordt de gamemaster van VV Nederhorst? Aanmelden voor het FIFA 22 Gaming Toernooi kan nog via fifavvnnajade22@gmail.com. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen dus wees er snel bij.

  Op het sfeervolle plein, met muzikale omlijsting door DJ Double M, is aan alles gedacht: heerlijk ijs van IJsboerderij de Willigen, BBQ met de lekkerste burgers en sateetjes uit de buurt, en de Scropino Cocktail Bar shaket heerlijke cocktails.

  Mocht je zelf niet voetballen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om samen met ons mee te komen genieten van deze twee sportieve en gezellige dagen.

  Tot dan!