• Nederhorst heeft dinsdagavond in een inhaalwedstrijd uiteindelijk verdiend een gelijkspel behaald bij concurrent Elinkwijk. Het team blijft zodoende ongeslagen en heeft nog 3 verliespunten minder dan de club uit Zuilen.
    De eerste 10 minuten waren voor de thuisclub. In de 4e minuut dwong men al twee corners af, waarvan er een te zacht werd ingekopt op keeper Tijmen Sibbing en de andere poging naast geschoten werd. Hierna nog een tweetal aanvallen van Elinkwijk die door de Nederhorst defensie werden afgeslagen. Uit de laatste werd de bal diep gespeeld op een aanvaller van Nederhorst, waarbij een verdediger van thuisclub hands maakte. De vrije trap vanaf 20 meter werd door Philip Halfhide prachtig in de linkerbovenhoek gekruld, de keeper kansloos latend (0-1). Elinkwijk wilde gelijk iets terugdoen, maar de spits schoot uit een corner de bal naast. Vlak hierna viel helaas al in de 14e minuut de gelijkmaker. Niet tijdig ingrijpen in de defensie, waarna na een korte combinatie in de 16 de aanvaller van de Utrechters van dichtbij raak schoot (1-1). Hierna nam Elinkwijk duidelijk het initiatief, waarbij Nederhorst verzuimde collectief op de tegenstander te jagen en daardoor weinig ballen veroverde op de matige Utrechtse verdediging. Zodoende konden zij regelmatig een aanval opzetten, waarbij moet worden aangetekend, dat de Nederhorst defensie steeds tijdig en afdoende kon redden en zo grote kansen voor Elinkwijk voorkwam. Tot aan de rust een iets sterkere thuisclub, ook doordat Nederhorst slecht aansloot en zich teveel terugtrok. In de 36e minuut kregen de gasten nog een vrije trap op 30 meter maar nu schoot Philip da bal in de handen van de keeper, zodat de rust inging met (1-1)
    Na de rust kwam Marco Terlien in de ploeg voor de niet fitte Tomas Grolleman. Een kleine 10 minuten na rust een mooie aanval van Nederhorst. Bram van der Wiel gaf een pass op Job van Wijk, die met links keihard op de paal mikte. In de 56e minuut brak Elinkwijk op links door, de spits legde twee man in de luren en zijn voorzet kon van dichtbij worden ingetikt (2-1). In de 58e minuut kreeg Nederhorst de eerste kans op de gelijkmaker. Uit een corner kopte Steven Stijvers helaas te zacht in en kon de keeper makkelijk redden. In deze periode bleef Nederhorst te veel naar achteren spelen, waardoor ook de spitsen te vaak op een eiland stonden. In de 70e minuut bereikte Steven Stijvers met een ingooi Job van Wijk die doorkopte, waarna Bram van der Wiel van dichtbij te slap inschoot, waardoor de keeper wederom kon redden. In de 76e minuut werden Justin Wessels en Tom Wewer gewisseld voor 2 aanvallers Darryl Bruster en Christiaan Lam. Nederhorst ging nu meer risico’s nemen en ging meer het accent op de aanval gooien. Een vrije trap van Philip vanaf 30 meter ging naast, en zijn volgende vanaf 20 meter raakte de paal. In de 89e minuut viel dan toch de verdiende gelijkmaker toen een verdediger van de thuisclub de bal voor de voeten van Job van Wijk kopte, die vanaf 25 meter keihard uithaalde en de keeper kansloos liet (2-2). In de 91e minuut schoot Elinkwijk bij een uitval de bal nog op de lat. Hierna drong de thuisclub nog aan, maar zij kreeg nog slechts een corner, die verder niets opleverde. Na 6 minuten extra tijd floot de goed leidende scheidsrechter voor het einde en kon Nederhorst met een tevreden gevoel huiswaarts keren
    A.s. zaterdag is Nederhorst vrij en de week daarna op 20 november speelt men uit bij SVM in Maartensdijk