• Met trots kunnen wij melden dat we per heden een nieuwe bordsponsor hebben voor de 133 meter nieuwe borden langs de Randweg alsmede de dug-outs op veld 1, te weten Duca del Cosma.De heer en dame achter Duca del Cosma zijn Frank en Caroline van Wezel.

    Duca del Cosma biedt sneakers voor op de golfbaan, een innovatieve cross-over tussen fashion en sport. Duca del Cosma biedt golfers over de hele wereld een nieuw soort fashion golfschoen met een uniek design, geïnspireerd op de Italiaanse lifestyle. Al hun schoenen zijn kleurrijk, hebben een hoge kwaliteit en zijn geproduceerd in Europa.

     Het merk is opgericht in 2004 door de Italiaanse ontwerper Baldovino Mattiazzo met zijn vrouw Antje Elle-Mattiazzo en is een van de eerste golf schoenenmerken die op de markt kwam met de spikeless golfschoenen. Al na enkele jaren na de oprichting van het merk was Duca del Cosma niet meer weg te denken in het internationale speelveld en steeds meer golfers over de hele wereld vertrouwen op de stijl en technologie van Duca del Cosma. In 2016 hebben Frank en Caroline van Wezel het bedrijf overgenomen en het met veel passie en plezier naar Nederland gebracht.

    Bekijk hun hele collectie online in de webshop via www.ducadelcosma.com

    Toen Patrick van der Helm namens het VVN sponsorteam Frank en Caroline van Wezel benaderde voor de borden aan de lange zijde Randweg, waarvan het contract deze zomer afliep, werd Patrick gelijk met open armen ontvangen. Frank en Caroline dragen VVN inmiddels al vele jaren een warm hart toe. Met dank aan de heren van Groove Graphics Erik en Sydney, voor de mooie nieuwe borden.

    Er ligt een mooie overeenkomst op tafel voor 3 jaar, die vanmiddag op ons mooie VVN complex getekend is. Met dank aan Maarten Verhoeven voor de foto’s. Wij danken Frank en Caroline met hun mooie bedrijf Duca del Cosma heel hartelijk voor hun betrokkenheid bij ons club en voor de samenwerking bij het tot stand komen van deze mooie overeenkomst voor beide.