• Vanaf 2 maart mogen we weer en Dames 1 zaterdag heeft haar eerste activiteit gelijk al weer achter de rug!

  De aankondiging was een beetje mysterieus want we moesten deze avond vrij houden. Vervolgens kwam het bericht dat iedereen om de beurt op de parkeerplaats van het sportpark werd verwacht. Daar aangekomen stonden Joyce en Bernadette iedereen op te wachten en mocht ieder een gebakje met theezakjes uit de auto pakken en kreeg iedereen een envelop met aanwijzingen mee. Spannend!

  Thuisgekomen mocht de envelop geopend worden en werd bekend dat we een online quiz gingen spelen onder het genot van de door Dagwinkel Aloys Hageman gesponsorde gebakjes en een kopje thee (of een andere vloeistof die daar op leek...)

  Bijna alle teamleden deden mee en ook de trainers en leiders waren aanwezig. Het was fijn om elkaar allemaal weer te zien.

  De quiz begon gemoedelijk, dachten we... gelijk werd er scherp gereageerd op de vragen en ook werden deelnemers goed in de gaten gehouden, want hier en daar bleek iemand een antwoord soms gauw nog even aan te passen. En als de jury, Joyce en Mel, het even niet in de gaten had, dan was Luna heel oplettend....

  Er zaten makkelijke maar ook heel moeilijke vragen bij. Vooral de vraag over het aantal zusjes die bij de club spelen lokte de nodige discussie uit, maar alles ging in goede harmonie.

  Ook was er een vraag over de naam en leeftijd van het oudst spelende vrouwelijke lid van de vereniging. Iedereen had de naam goed, over de leeftijden die vermeld werden had Bernadette zo haar bedenkingen...

  Uiteindelijk bleken de winnaars Maaike en Femke te zijn die daarmee eeuwige roem wonnen!

  We hebben weer afgetrapt en nu morgen weer heerlijk trainen met elkaar en met de bal!!!