• Beste leden van vv Nederhorst,

   

  Sinds de KNVB op 12 maart besloot dat alle clubactiviteiten ivm het Corona virus moesten worden afgelast is het vrij stil op sportpark Meerzicht. Waar het normaal gesproken op de velden dagelijks een gezellige chaos is van voetballers/voetbalsters die samen met elkaar strijden om de bal, is er nu (op een enkel kind na) helaas niemand meer te vinden op de velden.

  De KNVB heeft zoals bekend alle competitie wedstrijden en toernooien voor de rest van dit seizoen afgelast, echter de persconferentie van premier Rutte van afgelopen dinsdag biedt wel weer wat positief nieuws voor in ieder geval de (pupillen) jeugd van vv Nederhorst. Volgens onze premier is het belangrijk dat kinderen weer gaan sporten en zal dit ook worden toegestaan onder bepaalde voorwaarden. Wat deze voorwaarden precies zijn, daar zal de KNVB ons binnenkort over adviseren en zodra we dat weten zullen we eenieder daarover informeren.

   

  En hoewel het op de velden erg stil is, wordt er op de achtergrond door de vele vrijwilligers van de club hard gewerkt om een flink aantal zaken draaiende te houden. Zo ook door de Commissie Voetbalzaken. Binnen onze commissie wordt er al gewerkt aan het komende voetbalseizoen voor zowel de jeugd als de senioren, denk daarbij aan teamindelingen, trainersstaf, leiders, materialen, toernooien, wedstrijdschema’s, etc. We moeten er namelijk wel voor zorgen dat we er als club weer klaar voor zijn zodra er met het nieuwe seizoen begonnen mag worden.

   

  Mochten jullie vragen hebben voor onze commissie of wellicht graag een bijdrage leveren, neem dan contact met ons op via de volgende mailadressen:

   
  Wees verder voorzichtig en blijf vooral gezond! We hopen eenieder gauw weer (wellicht gefaseerd) op het voetbalveld te mogen verwelkomen!

   

  Met sportieve groet,

  Commissie Voetbalzaken vv Nederhorst