• Het is al een paar weken erg rustig op sportpark Meerzicht nav de Corona maatregelen. Geen publiek, geen kantine en helaas ook geen wedstrijden. Gelukkig kan er bij vv Nederhorst op de zaterdag wel getraind en/of oefenwedstrijdjes gespeeld worden.

  Afgelopen zaterdag had de technische staf van de O11 iets anders bedacht, namelijk de Bergse Voetbalspelen! Bij aankomst van de spelers waren er 5 diverse spelvormen uitgezet op veld 1, zo kon men penalty schieten, voetbal bowlen, latje trappen, waren er panna veldjes en stond er een heuse voetbal schietbord met gaten waarop oud keeper Oscar Vrijhoef staat afgebeeld.
  De groep mocht vervolgens zelf teams samenstellen van vier personen, wat leidde tot in totaal 5 teams. De oefeningen werden begeleid door de trainers/leiders van de O11. In een parcours vorm werden vervolgens alle één voor één oefeningen één voor één afgewerkt en de scores werden keurig bijgehouden. Het was mooi om te zien hoe fanatiek de jongens aan de slag gingen in de hoop kampioen van de dag te worden! Dat uitte zich vooral bij het penalty schieten waarbij de ballen om de oren vlogen van de technische staf die om en om in de goal stonden als een soort van keeper. Uiteindelijk is dit de top drie geworden:
  1. Team Bram, Daniël, Sam en Tijl
  2. Team Daniël, Gijs, Krijn en Max
  3. Team Jouke, Robin, Stijn en Victor.

  Dat het allemaal heel dicht bij elkaar zat bleek wel uit het feit dat elke oefening een andere winnaar had, zo heeft bijvoorbeeld Team Adrian, Andy, Maxime en Stijn de oefening Latje Trap gewonnen en heeft Team Bas, Ben, Etienne en Wietse de oefening van het voetbal schietbord gewonnen met maar liefst 565 punten.

  Top gedaan jongens, het was mooi om te zien hoeveel plezier jullie hadden tijdens de diverse spellen! En stiekem hebben jullie door de oefeningen ook nog gewerkt aan jullie traptechniek ;)