• De 20-jarige Bram van de Wiel komt het komende seizoen zijn niet geringe kunsten vertonen op Meerzicht.

  De selectietrainers, staf en bestuur van VV Nederhorst zijn zeer blij en trots dat hij heeft besloten om bij vv Nederhorst terug te komen.

  Bram gold in zijn jeugdjaren als een van de grootste talenten van onze club. Begonnen in de Dwergjes in 2004 tot 2011 in de E1 was Bram al die jaren een van de grote smaakmakers. Aangemoedigd door zijn vader: Pingelen Bram! Dat bleek niet onopgemerkt, AFC, de club uit Amsterdam met de gerenommeerde jeugdafdeling op zeer hoog niveau, werd het volgende station. Bij AFC speelde hij twee jaar; in 0-12 en 0-13. De volgende stap werd FC Volendam, dat hem benaderde toen hij bij AFC speelde

  Bij FC Volendam speelde hij in de 0-14, 0-15, O-16, O-17 en twee jaar 019, en ontwikkelde hij zich tot een allround middenvelder.

  De droom die hij al vanaf jongs af aan had, profvoetballer worden, kon helaas niet bij FC Volendam, waarna hij in 2019 de kans aangreep om bij RKC in een talentenpool te gaan proberen om het laatste stapje te zetten. RKC promoveerde echter dat jaar, waarna de club zich ging versterken met oudere en meer ervaren spelers en er voor de jonkies geen speeltijd in het vlaggenschip in het vooruitzicht lag.

  Na lang twijfelen besloot Bram het in de Tweede Divisie te proberen bij Koninklijke HFC, maar al snel bleek dat hij hier geen plezier in had en hij zag het niet voor zich dit lang te blijven doen. Toch was het een lastige keuze om iets op te geven waar hij jarenlang hard voor heeft gewerkt. Echter heeft hij hier nu vrede mee en kan Bram terugkijken op een hele mooie en leerzame tijd.

  Aangezien hij nog steeds veel contact heeft met zijn vrienden uit Nederhorst den Berg, waarvan er een flink aantal ook in de selectie spelen is de keuze om met vrienden, met plezier en gezelligheid te voetballen uiteindelijk gemaakt.

  Met Bram van de Wiel krijgt de selectie van Voetbalvereniging Nederhorst een serieuze kwaliteitsimpuls.