• Prijsaanpassingen en plaatsing nieuwe koffiemachine

  Met ingang van de maand augustus zijn wij genoodzaakt de prijzen in de kantine te verhogen. Reeds met ingang van 1 januari 2019 is het BTW tarief door de Belastingdienst verhoogd van 6% naar 9% ofwel het zogeheten Laag Tarief. Daarnaast hebben leveranciers van overige producten als bier en alcoholische dranken de prijzen met 3-5% verhoogd en zal dit naar verwachting per 1 januari 2020 ook weer gebeuren. Al met al een behoorlijke impact op de exploitatie van onze kantine.

  Wij hebben als Bestuur besloten om vorig seizoen de prijsverhogingen in het tweede deel van seizoen 2018-2019 nog niet door te berekenen aan onze bezoekers. Ook de contributies voor onze leden werden niet verhoogd, dit al diverse jaren op rij.

  Gezien de prijsontwikkelingen en de BTW verhoging moeten wij in het nieuwe seizoen de prijzen in onze kantine wel aanpassen en waar mogelijk verhogen. 

  Overigens hebben wij geïnvesteerd in onze koffie. Er is een prachtige nieuwe machine geplaatst waarbij de bereiding plaatsvindt middels verse bonen en er zijn meer koffiesmaken beschikbaar dan voorheen. Wij hopen dat u van deze heerlijke verse bonenkoffie zult genieten!

  Met groet,

  Het Bestuur van VV Nederhorst