• VVN Hotel Hart van Weesp 35+ Voetbal

  Beste voetballiefhebbers,
   
  Het is weer zover een nieuw voetbalseizoen is weer begonnen en dus gaan ook wij weer van start met 35+ voetbal bij vv Nederhorst!
   
  Na een flink aantal maanden welverdiende rust zal iedereen wel weer hersteld zijn en heeft iedereen hopelijk ontzettend veel zin in een nieuw seizoen met 35+ voetbal. Daarnaast heeft ongetwijfeld iedereen zijn conditie op peil gehouden in de vakantie, dus we zijn dan ook ontzettend nieuwsgierig naar het niveau tijdens de eerste wedstrijden!
   
  De eerste avond staat gepland voor vrijdag 18 oktober. We hebben ook meteen een voorlopige planning voor de rest van het seizoen gemaakt, hierbij de data die jullie alvast in de agenda’s kunnen zetten:
  •    Vrijdagavond 18 oktober
  •    Vrijdagavond 29 november
  •    Vrijdagavond 27 maart
  •    Zaterdagmiddag 30 mei
   
  De voetbalopzet van de avonden blijft gelijk aan die van het vorige seizoen. Het is een onderling 7x7 toernooi, waarbij (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) eenieder 3 wedstrijden van 25 minuten zal spelen. Alle wedstrijden staan onder leiding van een scheidsrechter, die de 7x7 spelregels van de KNVB hanteert. Hieronder de belangrijkste tijden:
   
  Vrijdag 18 oktober
  -         19.00 Kantine open
  -         19.15 Aanmelden bij wedstrijdleiding
  -         19.30 Bekendmaking teams
  -         20.00 Start wedstrijden
  -         21.30 Start derde helft
   
  Inschrijven kan wederom via het volgende mailadres: vvn35@outlook.com. Vermeld bij het inschrijven graag je naam, telefoonnummer en geboortedatum. Tot en met 16 oktober kan er worden ingeschreven, daarna zullen de teams door de wedstrijdcommissie worden samengesteld. Het is de bedoeling dat iedereen zich individueel inschrijft, echter mocht je graag met iemand of een groep samen willen spelen geef dit dan aan in de email en dan zal daar zoveel mogelijk rekening mee worden gehouden tijdens de teamindeling. Let wel dat elke speler zich afzonderlijk moet inschrijven! Inschrijfgeld bedraagt nog steeds € 5,- en kan worden voldaan op de avond zelf. 
   
  Ervaringsdeskundigen weten inmiddels dat naast het voetbalgedeelte ook de derde helft altijd erg gezellig is. De vereniging zorgt voor de nodige versnaperingen en de spelers en aanhang voor de gezelligheid. Mocht je mensen kennen die nog niet op de hoogte zijn van 35+ voetbal bij vv Nederhorst, maar waarvan jij denkt die kan er prima bij, nodig diegene dan gerust uit door deze mail door te sturen en/of ons ervan op de hoogte te brengen. Denk hierbij onder meer aan de nieuwe dorpsbewoners!
   
  We zien jullie allen graag op vrijdagavond 18 oktober!
   
  Met sportieve groet,
  Commissie 35+ voetbal VVN
   
  Ps. Ken je mensen die hier volgens jou aan mee zouden moeten doen, stuur deze mail dan door!
   
   
  Waarom organiseert vv Nederhorst deze avonden?
  Er is een behoefte aan een voetbalactiviteit voor zowel leden, oud-leden en niet-leden van boven de 35 jaar, naast de reguliere voetbalactiviteiten. Een veel voorkomend geluid is dat men de kleedkamer humor, de derde helft, maar ook het voetbal zelf mist. Echter het wekelijks “verplicht” voetballen is voor velen een te grote verplichting. Vandaar dat vv Nederhorst heeft besloten om voor deze groep iets te organiseren.