• 𝙎𝙘𝙝𝙪𝙧𝙞𝙣𝙜𝙖 𝙏𝙪𝙞𝙣𝙚𝙣 𝙨𝙥𝙤𝙣𝙨𝙤𝙧𝙩 𝙥𝙧𝙖𝙘𝙝𝙩𝙞𝙜𝙚 𝙣𝙞𝙚𝙪𝙬𝙚 𝙥𝙤𝙡𝙤’𝙨 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙤𝙣𝙯𝙚 𝙗𝙖𝙧𝙘𝙤ö𝙧𝙙𝙞𝙣𝙖𝙩𝙤𝙧𝙚𝙣 🌳⚽

  13 okt 2023 Brian den Broeder
 • Via via meldde Tim Schuringa van Schuringa tuinen zich rond de zomervakantie bij het VVN SponsorTeam. Een jonge ondernemer uit ons dorp wilde VVN graag sponsoren en zie hier het eindresultaat; prachtige nieuwe polo’s voor onze barcoördinatoren!
   
  Afgelopen zaterdag heeft u ze wellicht al zien lopen in deze nieuwe polo’s; onze barcoördinatoren. Een mooi moment om ze ook even voor te stellen: Axel, Karin, Kylie, Ellen, Sylvia, Maxime, Wessel en daarnaast ook nog Marcel, Roy, Thiemo, Petra en Bernadette (ontbrekend op de foto). Zij zorgen ervoor dat wij met z’n allen voor de bar geholpen worden, maar ook dat de mensen achter de bar zo goed mogelijk hun taak uit kunnen voeren. Zij doen dit met enorm veel liefde ❤️ en enthousiasme voor onze vereniging en daarom gunnen wij ze deze nieuwe polo’s ook zo.
   
  Mocht je denken: ik wil ook wel in zo’n mooie, nieuwe polo de rol van barcoördinator vervullen, er is altijd ruimte voor uitbreiding.
  Bij Schuringa Tuinen kun je terecht voor grondverzet, tuinaanleg, tuinonderhoud en bestrating. Dank je wel Tim voor je bijdrage en vooral betrokkenheid bij onze vereniging!