• 𝐇𝐞𝐧𝐤𝐞𝐧 𝟖 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐛𝐨𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐥𝐚𝐧𝐠𝐞 𝐳𝐢𝐣𝐝𝐞 𝐡𝐨𝐨𝐟𝐝𝐯𝐞𝐥𝐝 ⚽️

  13 nov 2023 Brian den Broeder
 • Het is bijna niet te missen waar voor wie het nog niet is opgevallen; we hebben er weer 8 nieuwe borden bij tussen de dug-outs op veld
   
  1. Gert Henken van Henken Infra, had reeds één bord op ons hoofdveld en breidt deze nu uit.
  Henken is al sinds 1932 een betrouwbare naam in de wereld van sierbestrating, infra en transport. Inmiddels staat de derde generatie Henken aan het roer van dit mooie familiebedrijf. Als team doen ze er alles aan om hun klanten het beste voor hun tuin te bieden. Van advies in de showroom, tot levering aan huis. Henken is gevestigd in Veenendaal, maar hoe komt zo’n groot bedrijf als sponsor naar Nederhorst den Berg?
   
  Door de komst van nieuwe mensen binnen het SponsorTeam, krijgen we ook een nieuw netwerk van mogelijke sponsoren. Inmiddels zie je langs het hoofdveld al behoorlijk wat borden van sponsoren die niet in Nederhorst den Berg actief zijn, maar die zich wél aan onze mooie club willen verbinden. Voor een club als VV Nederhorst is dat erg belangrijk om onze gezonde vereniging ook voor de toekomst gezond te houden. Gert, hartelijk dank voor jouw steun aan onze mooie vereniging!
   
  📷 Goffe Struiksma